Nyt gulv

Gulvlægning i høj kvalitet. Hos MP Byg er vi eksperter i gulvlægning, og har stor erfaring.

Erfaren gulvlægger af alle gulvtyper

Overvejer du at få lagt nyt gulv? Måske er det gamle blevet mat og trist i udtrykket? Måske har det gamle få grimme ridser og mærker efter mange års brug? Så er du det rette sted. Hos MP Byg er vi eksperter i gulvlægning, og har stor erfaring.

Vores store erfaring og brede faglighed inden for gulvlægning gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

 • Montering af nye gulve uanset type
 • Gulvafslibning
 • Behandling af gulve


  Høj kvalitet til en fornuftig pris

  Hos MP Byg brænder vi for at realisere drømme. Hertil værner vi omkring høj kvalitet og god service. Når du får os til at stå for din opgave, bliver du mødt af en kompetent og smilende gulvmand. Dette er din garanti for veludført gulvlægning, og en god helhedsoplevelse.

  Som professionelt tømrer- og snedkerfirma kan vi udfører alle typer opgaver inden for tømrerarbejde. Står du således, og leder efter hjælp til en anden opgave inden for faget, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  Kontakt os for nyt gulv

  Lad drømmen om et flot og nyt gulv blive en realitet allerede i dag – Kontakt MP Byg. Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig, hvor vi rådgiver dig til den bedste løsning. Denne finder vi frem til ved at lytte til dine behov og ønsker.

  Vi kan kontaktes på telefon på e-mail. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.