Om MP Byg

Kvalitetsbevidst Tømrer- & Snedkerfirma med beliggenhed i Egedal Kommune har vi stor erfaring med opgaver på det meste af Sjælland.

Hvem er vi?

MP Byg er stiftet og drevet af Mads Pankoke, som er uddannet tømrer- og snedker. Firmaet drives ud fra en stor passion omkring at realiserer drømme og skabe smukke resultater. Vi er af den overbevisning, at dette gøres ved at have et øget fokus på kvalitet, god service og fokus på kunden. 

Med beliggenhed i Egedal Kommune har vi stor erfaring med opgaver på det meste af Sjælland.

Hos MP Byg har vi en professionel tilgang til enhver opgaver. Dette gælder uanset opgavens størrelse såvel som kompleksitet. Vi er mødestabile, pligtopfyldende og effektive. Du skal kunne stole på den tømrer, som du vælger til at stå for din opgave – Og det kan du hos os.

En god samarbejdspartner med et stærkt netværk

Vores rettesnor i det daglige arbejde er, at vi udfører vores håndværk så godt, som var det hjemme hos os selv. Hertil sørger vi for gennemsigtig og løbende kommunikation med kunden. På den måde er vores kunder med på sidelinjen og kan følge med i det hele.

Hos MP Byg udfører vi alt inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi har et stærkt netværk af andre håndværksgrupper, hvorfor vi kan tilbyde entrepriser. På den måde kan vi være med fra A-Z i kundens byggeprojekt. I den forbindelse kan vi aflæste kunden for planlægning og strukturering af forskellige håndværkere. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med en større renovering.

Vi udfører opgaver for en bred vifte af kunder. Disse er blandt andet privatpersoner, virksomheder og andet erhverv samt boligforeninger og offentlige institutioner.

Vil du høre mere omkring MP Byg?

Er du nysgerrig omkring MP Byg, og vil du gerne høre mere om vores virksomhed, og hvordan vi kan bistå med hjælp til dit projekt? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale.

Vi kan kontaktes på telefon på e-mail. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os & få et godt tilbud